follow Catalog firme » Agricultura » Ferme » Judetul MARAMURES
  home     Ferme   Judetul MARAMURES

Ferme Maramures

Obtineti cel mai bun pret pentru ferme completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
ferme pasari maramures, ferme cai maramures, ferme vaci maramures, ferme porci maramures, ferme pasari, ferme cai, ferme vaci, ferme porci (Baia Mare, MARAMURES)
Firma sc.max agrotehnic.srl,reprezentant schauer in romania,comercializeaza utilaje si echipamente zootehnice de calitate superioara.oferim solutii complete pentru dotarea fermelor de porcine,ferme de taurine,ferme de cabaline,ferme de pasari.la noi proiectarea si consultanta sunt gratuite! pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0744 *** ***Click aici!
ferma apicola (Sighetul Marmatiei, MARAMURES)
Ferma apicola, mirel si ioana michnea cu o traditie in apicultura formata din generatie in generatie mai bine de 70 de ani, produce o gama variata de miere de albine, polen, propolis, faguri cu miere etc. productia este asigurata in totalitate din stupina proprie si adunata din zonele melifere ecologice ale tarii. calitatea superioara a produselor este garantata mai intai de catre..
0727 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie